Приемам общите условия – Настолник на счетоводителя

Приемам общите условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА АБОНОАМЕНТ ЗА НАСТОЛНИК НА СЧЕТОВОДИТЕЛЯ

„Настолник на счетоводителя“ www.nastolnik.bg е издание и запазена марка на Български законник ЕООД, ЕИК 130233043 (Фирмата).

Всички авторски права за логото, оформлението и начина на представяне на информацията в този сайт принадлежат на
фирмата.

Информацията в него се актуализира постоянно чрез добавяне на нова информация или при възникване на промени в нормативната база и при всички други случаи, в които има нужда от промяна.

Фирмата предлага достъп до информацията в www.nastolnik.bg за едногодишен период срещу заплащане на абонаментна такса. След изтичане на абонамента достъпът се прекъсва. За да бъде възстановен трябва да се заплати нова едногодишна такса. Абонаментът започва от деня на постъпване на таксата в сметката на фирмата. Продажба чрез банков превод.

Достъпът се дава в деня на постъпване на абонаментната такса в сметките на фирмата.

Банковият превод отнема обикновено 2 работни дни.

След получаване на плащането Български законник ЕООД издава фактура и я изпраща на клиента чрез регистрирания в системата негов email. По същия начин изпраща и паролата за достъп.

Продажба чрез кредитна/дебитна карта. Достъпът се дава веднага след одобряване на плащането от доставчика на платежната услуга (Stripe.com).

Български законник ЕООД не получава и няма достъп до данните от кредитните/дебитните карти на клиентите.

Когато е платен с кредитна/дебитна карта, абонаментът за Настолник на счетоводителя се подновява автоматично. Клиентът може да се откаже от абонамента си във всеки един момент като се обади във фирмата на телефон 029803561.

Български законник ЕООД ще издаде кредитно известие за сума пропорционална на периода който остава неизползван до края на платения абонамент и ще възстанови парите по сметката от която са дошли.

Две седмици преди да изтече абонаментът, клиентът получава email с информация, че предстои изтичане на абонамента и че дебитната/кредитната карта ще дебитира автоматично с таксата за нов едногодишен период. Клиентът има две седмици да откаже нов абонамент като изпрати мейл с текст „Отказ от абонамент“ от мейла с който е регистриран в системата на nastolnik.bg (Това е мейлът, на който е получил фактурата и паролата за първия абонамент.). В този случай картата няма да се дебитира.

error: Съдържанието е защитено от копиране.